Ainekset

2 rkl punaista currytahnaa
2 rkl öljyä
1/2 kesäkurpitsaa
1/2 purjon valkoinen osa
1 tlk kookosmaitoa
5 dl kasvislientä
2 rkl ruokosokeria
1/2-1 tl suolaa
1/2 limetti

LISÄKSI

1/2 pkt riisinuudeleita
1 pkt kovaa tofua
1/4 kurkkua
1 punainen chili
1 dl cashewpähkinöitä
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kuullota currytahnaa öljytyssä kattilassa pari minuuttia. Laita kattilaan viipaloitu kesäkurpitsa ja suikaloitu purjo, kuullota vielä hetki.

2. Lisää joukkoon kookosmaito ja kasvisliemi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10–15 minuuttia. Mausta keitto ruokosokerilla, suolalla ja limetin mehulla.

3. Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Valuta ja laita sivuun odottamaan. Viipaloi tofu. Pese ja suikaloi kurkku. Viipaloi chili ja rouhi cashewpähkinät.

4. Kauho keittoa kulhoihin. Lisää päälle nuudeleita, tofua, kurkkua, chiliviipaleita ja ripottele pintaan pähkinää ja korianteria.