Valitse sivu

Ainekset

1 sipuli
1 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
1 tl jauhettua juustokuminaa
ripaus chilijauhetta
1 ps (300 g) pakastequorn-sieniproteiinirouhetta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk (290/175 g) esikeitettyjä kidneypapuja
1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
½ dl tomaattisosetta
1 kasvisliemikuutio
1 vihreä paprika
2 tl fariinisokeria
1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet, kääntele vielä hetki.

2. Lisää jäinen quorn-rouhe, tomaattimurska, huuhdellut ja valutetut kidneypavut, paseerattu tomaatti ja tomaattisose. Muserra joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

3. Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenkota. Pilko paprika kuutioiksi. Lisää kastikkeeseen. Mausta fariinisokerilla ja suolalla.

4. Kuumenna höyryävän kuumaksi