0404814878 info@rrweb.fi

Aineet

500 g naudanpaisti jauhelihaa
1 dl vesi / kermaseosta
1 dl korppujauhelmaa
1 kananmuna
1-2 tl suolaa
1 sipuli keskikokoinen
1/2 tl valkopippuria tai maun mukaan
ripaus ( valkosipulimausteseosta)
1 rkl voita
Kastike:
3-4 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä + 1 lihaliemi kuutio
1 dl Kermaa
suolaa
ripaus paprikajauhetta

Ohjeet

  • Turvota korppujauho nesteessä.
  • Hienonna sipuli hienoksi ja ruskista paistinpannulla voissa.
  • Vatkaa liha kulhossa kapustalla ja lisää korppujauhelmaseos.
  • Lisää muna, suola, sipuli ja valkopippuri. Sekoita hyvin.
  • Pyörittele kostutetuin kätösin pikkuisia pullia ja paista voissa ruskeiksi, pannua välillä ravistellen, että kypsyvät tasaisesti, ja saavat kauniin värin.
  • Pannun on oltava kuuma ja voin ruskeaa ennenkuin laitat pullat siihen.
  • KASTIKE:
  • Lisää kuumaan vesi + lihaliemeen jauhot sekoitellen uutterasti vispilällä.
  • Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.
  • Lisää kerma ja mausta makusi mukaan.
  • Suolaa ja valkopippuria voit lisätä ,tai vähentää makusi mukaan.