0404814878 info@rrweb.fi

Ainekset

1 sipuli
Valkosipulimurskaa
200 g kirsikkatomaatteja
400 g tomaattimurskaa
1 rkl sitruunamehua
Perunagnoccheja
Soijapyöryköitä
Juustoraastetta
2 dl kermaa
mustapippuria
basilikaa
oliiviöljyä

Valmistus

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise kirsikkatomaatit.

Kuumenna öljy uuninkestävässä isossa paistinpannussa. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Kaada pannulle tomaattimurska. Mausta suolalla, sokerilla, sitruunamehulla, (chilillä) ja mustapippurilla.

Lisää basilika kastikkeen joukkoon. Lisää gnocchit sekä jäiset soijapyörykät. Yhdistä juustoraaste ja kerma ja levitä seos pannun pinnalle.

Siirrä pannu uuniin ja paista noin 30 minuuttia tai siihen asti, kunnes pinta on saanut kauniin värin.