0404814878 info@rrweb.fi
 1. Kuntien ja kaupunkien työnteon mallit muuttuvat – data nousee keskiöön

Digitalisoituva maailma pakottaa organisaatiot sopeutumaan yhä uusiin haasteisiin. Myös kunnallinen päätöksentekorutiini on ollut uuden edessä. Tiedonhallinta ja analytiikka nousevat keskiöön, kun tietoa syntyy jatkuvasti ja sitä pitää pystyä käsittelemään, jakamaan sekä tallentamaan turvallisesti. 

Pureuduimme kunnallishallinnon data- ja analytiikkaratkaisuihin virtuaalitilaisuudessamme 20.1.2022.

Katso tallenne, jossa pääpuheenvuoron pitää Helsingin kaupungin Head of Data Tomas Lehtinen. Hän esittelee Helsingin datastrategiaa ja avoimen datan portaalia. 

Lisäksi selvitämme käytännön esimerkin avulla miten jo pienellä määrällä Helsingin avointa dataa voidaan tehdä erilaisia skenaarioita päätöksenteon tueksi.

Ohjelma

 • Tervetuloa ja alustus aiheeseen;  johtaja Mikko Lampinen​, Fujitsu
 • Helsingin datastrategia ja avoimen datan portaali; Head of Data Tomas Lehtinen, Helsingin kaupunki
 • Tiedolla tuloksiin − esimerkkejä meiltä ja maailmalta, johtaja Hemminki Sääksjärvi, Fujitsu
 • Kuntien tiedolla johtaminen − miten pienelläkin datamäärällä voi tehdä hyviä päätöksiä; data- ja analytiikkajohtaja Jan-Erik Müller ja analytiikkamyynnistä vastaava Jouni Henriksson, Fujitsu
 • Q&A, yhteenveto ja tilaisuuden päätös; Mikko Lampinen​

​Webcastista on hyötyä etenkin kuntien ja kaupunkien it-, data- ja liiketoimintapäättäjille ja asiantuntijoille.

https://marketing.global.fujitsu.com/data-analytics-webcast1_fi_od_reg.html

2. Älykkyyttä tiedolla johtamiseen

Muuttuvassa toimintakentässä sekä yritysten että julkisten organisaatioiden päätöksenteko tarvitsee tuekseen entistä tehokkaampaa ja luotettavampaa tietotekniikkaa. Päätöksentekoa tukevan, jalostetun tiedon pitää olla helposti saatavissa kaikille tarvitsijoille ja aivan erityisesti yritysjohdon käyttöön. 

Webcastissa 20.1.2022 kerroimme kuinka Azure Synapse Analyticsin kokoava käyttöliittymä toimii päätöksenteon tukena ja tiedolla johtamisen välineenä.

Katso tallenne, jossa Microsoftin ja Fujitsun asiantuntijat esittelevät ratkaisun erilaisia käyttötapauksia sekä käytännön esimerkin Synapsen kyvystä koota asiat eri tietolähteistä yhteen käyttöliittymään aina BI-raporttiin asti.

Yhdessä ja samassa käyttöliittymässä yhdistyvät tietojen integrointi, tietovarastot ja big datan analytiikka. Ratkaisu helpottaa oikean tiedon löytymistä olennaisesti, kun palvelun kautta voi tehdä monipuolisia hakuja erittäin laajasta tietokannasta.  

Ohjelma

 • Tervetuloa ja alustus aiheeseen; johtaja Mikko Lampinen​, Fujitsu
 • Azure Synapse − Microsoftin parhaat käyttötapaukset; Senior Cloud Solution Architect Petri Savolainen, Microsoft​
 • Kuinka kokoavan käyttöliittymän avulla voi tehdä erilaisia skenaarioita päätöksenteon tueksi; data- ja analytiikkajohtaja Jan-Erik Müller ja analytiikkamyynnistä vastaava Jouni Henriksson, Fujitsu
 • Data- ja analytiikkahankkeet edellyttävät sekä asiantuntevaa konsultointia että oikeanlaisia tekijöitä. Miten saat parhaat osaajat käyttöösi? Head of Consulting and Professional Services Jouko Seppä, Nice-business Consulting Oy
 • Q&A, yhteenveto ja tilaisuuden päätös; Mikko Lampinen​​

https://marketing.global.fujitsu.com/data-analytics-webcast2_fi_od_reg.html